Renovering af antikke møbler

Stolte traditioner for renovering af antikke møbler

Vi er grundlagt som et firma med ærlige og stolte traditioner og med stor kærlighed og respekt for vores fag. Møbelrestaurering og renovering af antikke møbler er blot én af vores lidenskaber og speciale inden for faget. Vi lever og ånder for renovering af antikke møbler. Den faglige ekspertise og evnen til altid at levere et ærligt, professionelt stykke håndværk er derfor i helt top hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering, både til store og små projekter. Vi ved, at det er vores faglige fundament, der afgør kvaliteten og dermed holdbarheden af dine antikke møbler i Næstved og omegn.

Kvalitetssikring

Det vigtigste for både dig og os er – i alle typer af opgaver med renovering af antikke møbler – udover en ærlig økonomi og en realistisk tidsplan – den rette kvalitet i udførelsen. Vi kender materialerne og mulighederne. Du får altid det ærlige svar hos os, også selv om det måske ikke var det, som du håbede at høre. Det sikrer vores omdømme, at vi ikke lover noget vi ikke kan holde. Ærlighed, faglighed og ansvar for opgaven. Det er det, vi lever af.

Kærlighed til de antikke møbler

Renovering af antikke møbler er en tillidssag mellem værksted og kunde. Vores mangeårige erfaring er din garanti, for at vi kan stå inde for renovering af dine smukke, antikke møbler. Vi går aldrig på kompromis, med mindre kunden er helt indforstået med det, og at det er aftalt på forhånd.

Kontakt os i dag!

Renovering af antikke møbler i Næstved

Hvis det er muligt for vores kunder, så vil vi gerne inddrages så tidligt som muligt i renoveringen af de antikke møbler. Det kan sjældent betale sig at vente. Med vores faglige rådgivning, kan vi bedst bidrage til at sikre kvaliteten og holdbarheden af dine antikke møbler. Den rigtige kvalitet til den rigtige pris. Det går vi meget op i, så kundens forventninger bliver fuldt ud indfriet her i Næstved.

Vores arbejde – din tilfredshed

Vi arbejder kun for vores kunder. Så din tilfredshed med vores arbejde er styrende i alt, hvad vi foretager os. Kun på den måde kan vi sørge for at opretholde vores gode omdømme og professionelle stolthed.
Kontakt os og lad os gøre dit projekt eller problem til vores udfordring. Uanset om dit projekt handler om renovering af antikke møbler eller andre typer, så står vi klar til at klare det hele for dig. Kontakt os og lad os se på udfordringen.

Den solide partner

Mulighederne for renovering af antikke møbler udvikler sig hele tiden, fordi materialerne og værktøjerne udvikles. Hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering følger vi med, så du får sikkerhed for at renoveringen af dine antikke møbler lykkes præcist, som du drømmer om. Kontakt derfor os, hvis du går med tanker om renovering af dine antikke møbler. Den rigtige kvalitet til den rigtige pris. Det er os hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering. Vi lever af tilfredse kunder over alt og i Næstved, så hos os går du aldrig fejl.