Møbelrestaurering i Næstved – din garanti for kvalitet

Hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering lever vi af tilfredse kunder. Vi tilbyder netop den faglige ekspertise og professionelle stolthed, som kendetegner et håndværksfirma med stolte traditioner gennem mere end 30 år. Vi lever af de smukke resultater. Alle i branchen, især kunderne, har brug for kvalitet. Det får du hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering, når du har brug for møbelrestaurering i Næstved.

Vi er på vej til dig

Om du bor i Næstved, Slagelse eller andre steder i Sjællands-området, så er vi ikke langt væk, når du har brug for møbelrestaurering. Hvad enten det drejer sig om tilbud på istandsættelse og møbelrestaurering i forbindelse med skader på dine dyrebare og elskede møbler, eller måske blot almindeligt slid. Skaderne kan være opstået som følge af f.eks. slid, brand- og vandskader, indbrud, o.lign. Kun fantasien sætter grænser for det trylleri, som vi hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering kan gøre ved dine møbler i Næstved og omegn.

Stolte af vores fag og vores håndværk

M. Z. Jensens Møbelrestaurering opretholder de stolte håndværksmæssige traditioner. Vi er din garanti for den rigtige kvalitet. Hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering har vi selvfølgelig vores eget snedkerværksted og møbelsnedkeri. Det har eksisteret siden 2008 og vores erfaring inden for faget daterer sig tilbage til 1987, hvor M.Z. Jensen blev udlært i Oslo, hos nogle af de dygtigste i branchen for Møbelrestaurering.

En drøm kom igennem

Kærligheden til de smukke møbler og til faget, fik drømmen til at gå i opfyldelse for Morten Ziegenhahn Jensen, da han kunne åbne sin egen møbelrestaurerings virksomhed med eget møbelsnedkerværksted.

Møbelrestaurering drives nemlig af lidenskaben og kærligheden til det ældgamle håndværk, uanset om kunderne er private eller virksomheder. Vores mål er at være det foretrukne værksted for møbelrestaurering i Næstved og på Sjælland. Det er M. Z. Jensens Møbelrestaurering, der nænsomt, men effektivt renoverer og reparerer alle møbler, der har værdi for dig. Vores kunders tillid og tilfredshed er vores varemærke i Næstved og overalt.

Det stærke hold

M.Z. Jensen har den rette ekspertise, det rigtige værktøj, kender materialerne og har især den rette indstilling til nænsomt og præcist restaureringsarbejde. Vi står klar til at løse netop den opgave, du giver os. Uanset hvilken type af møbler eller skader på dem, så har M. Z. Jensens Møbelrestaurering løsningen, som du som privatperson eller virksomhed har brug for. De spændende udfordringer er dem vi lever af. Lad os se på dit møbel, som skal restaureres eller måske blot friskes op i Næstved.

Kontakt os i dag!