PROFIL

Møbelsnedkeri og snedkerværksted
Indehaver Morten Ziegenhahn Jensen blev udlært møbelsnedker i 1987 i Trondhjem i Norge. Lige siden Morten Ziegenhahn Jensen kom hjem til Danmark, sommeren 1987, har han arbejdet med istandsættelse og restaurering af møbler med skader, som følge af f.eks. brand- og vandskader, indbrud m.m.

Eget snedkerværksted og møbelsnedkeri siden 2008
Morten Ziegenhahn Jensens drøm om at starte eget møbelsnedkerværksted gik i opfyldelse 1. december 2008 Som møbelsnedkermesteren selv udtrykker; Drivkraften er lidenskaben og kærligheden til dette gamle håndværk.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Mere end 30 års erfaring med møbelrestaurering
Med mine snart 30 års erfaring inden for møbelsnedkerfaget, sørger jeg for den bedste rådgivning til kunderne når det gælder istandsættelse af alle slags møbler.

Service er nøgleordet fra første kontakt med kunden og frem til det endelige resultat er leveret.

Snedkerværksted
Vi udfører også snedkeropgaver, som f.eks. fremstilling af butiksinventar, trappetrin i massivt træ til montering på ståltrapper, reparationer af indbrudsskadede døre og vinduer samt mange andre spændende snedkeropgaver. På hjemmesiden kan du læse mere om de serviceydelser vi kan tilbyde inden for forskellige områder.

Kontakt snedkerværkstedet
Har de andre ønsker eller spørgsmål til møbelrestaurering eller snedkerarbejde, så ring til møbelsnedkeren på telefon 30 32 04 66.