Renovering af designmøbler

Smukke designermøbler er åndehuller for mennesker

Designermøbler, æstetik og design kan skabe de skønne rum, hvor vi slapper af og nyder livet.
Designermøbler og drømme er lige så forskellige som mennesker. Renovering af designer møbler er derfor vores speciale. Rummene og møblerne er der, hvor vi nyder en god bog, et glas vin, samvær med venner eller leger med børnene. Jo mere harmonisk en bolig med sine designer møbler er, jo mere kan vi slappe af og nyde tilværelsen. Smukke boliger skabes af smukke, måske renoverede designer møbler, fordi de også har den personlig affektionsværdi. Lad M. Z. Jensens Møbelrestaurering gøre drømmen til virkelighed med renovering af designer møbler i Næstved og omegn.

Renovering af designermøbler – så kontakt M. Z. Jensens Møbelrestaurering

Har du brug for renovering af designer møbler ? Så ring i dag på 30 32 04 66. Så kan vi tale sammen om, hvordan vi bedst kan renovere dine designer møbler. Vi renoverer antikke, klassiske og designermøbler i
Næstved og omegn. Se vores arbejde her på hjemmesiden.

Designermøbler – kan renovering overhovedet betale sig?

Det kan ofte være svært at vurdere om renovering af et designermøbel kan betale sig økonomisk. Der er meget stor efterspørgsel efter de danske designermøbler, og det kan derfor for det meste godt betale sig at renovere sit designermøbel, enten for at beholde det eller for senere at sælge det videre. Det kan vi rådgive dig om. Vores mangeårige erfaring og præcise fornemmelse for faget betyder, at vi sjældent rammer galt, når vi fortæller dig om renovering af designermøbler, her i Næstved eller andre steder.

Møbler er ikke bare møbler

Designermøbler er helt unikke. Renoveringen skal derfor have den rigtige kvalitet, for at sikre at designermøblet opretholder og øger sin værdi. Vi kender vores muligheder og står klar til renovering af dine designermøbler, både for private og til erhverv.

Nye møbler eller renovering af de gamle designermøbler

M. Z. Jensens Møbelrestaurering sikrer overlevelse af designermøbler. De vækker begejstring og en smule misundelse. Har du længe ærgret dig over en skade eller en plet på et designermøbel? Så lad os se på det, og give dig et godt råd om mulighederne for renovering. M. Z. Jensens Møbelrestaurering kan inspirere og rådgive, til genoprettelse af dine designermøbler, præcist som du drømmer om, i Næstved eller andre steder på Sjælland.

Erfaring og ekspertise

Hos M. Z. Jensens Møbelrestaurering har vi oparbejdet en stor erfaring og ekspertise i alle typer af renovering af designermøbler og møbelrestaurering. Det gælder både antikke, designermøbler eller de klassiske møbler. Kærlighed til faget og mangeårig ekspertise betyder, at vi hurtigt og effektivt kan overskue problemer. Vi giver dig et relevant tilbud og et fagligt funderet forslag til en restaurering eller renovering. Målet er at øge kvaliteten og værdien af dine designermøbler. M. Z. Jensens
Møbelrestaurerings mangeårige professionalisme sikrer dig den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Kontakt os i dag!